Kata tüntetés

A résztvevők közt többek közt feltűntek az idegenvezető szakma képviselői akik arról beszéltek kollégánknak ők mind katások és utazási. További határozott kamatemelések várhatók a.


Pin On Mas Olvasnivalo

A kormány benyújtotta az Országgyűlésnek az új kata törvényt amely továbbra is alacsony összegű kevés adminisztrációval járó egyszerű adózási formát kínál a legkisebb vállalkozásoknak.

. Este hét után a rendőrök a villamossínekről leszorították a demonstrálókat így a. Így tüntetnek a kata átalakítása ellenFotó. Fontos változások lesznek viszont hogy a jelenlegi.

Margit-híd kata tüntetés forgalom. Rövid ideig az Erzsébet hídon is elfoglalta a belső sávokat demonstrálók egy csoportja de ott már zavartalan a forgalom. 1 day agoBudapesten már kedd délelőtt tüntetés kezdődött a kata átalakítása ellen amelynek résztvevői előbb a Margit hídon blokkolták a közúti és a villamosközlekedést majd egy időre az Erzsébet hídon is akadályozták a forgalmat.

Spontán tüntetés az új kata-törvény ellen címmel szervezett demonstrációt egy civil kedd délelőtt tíz órára a Kossuth térre a parlament elé. Nem hiszem hogy ez lenne a megoldás. 1 day agoKatás tüntetés.

3 hours agoA Momentum által szervezett tüntetés 19 órakor véget ért. Nagyot rontott inflációs előrejelzésén a lengyel jegybank. A kormány hétfőn terjesztette ki a kata szabályait módosító törvényjavaslatot melyet kedden el is fogadhat a parlament.

Lenne hogy a kata eddigi gyakorlata miatt kieső 200-300 milliárd forintot pótolja akkor arra elég lenne egy 50 ezres kata-emelés. Az ottani demonstráció 14 óráig volt bejelentve ezután elvonultak a tüntetők. 1 day agoA tüntetés helyszínén lévő tudósítónk szerint 10 órakor el kezdtek gyülekezni a demonstrálók de a parlament előtti részt csak szellősen töltötték be negyed 11-ig.

Döntött a kata új szabályairól a parlament. 2 days agoTüntetés lesz a Kossuth téren a KATA-s vállalkozások kinyírása miatt. Hogy mindenkit ki kell tiltani szinte a kata-ból.

1 day agoA Budapesti Közlekedési Központ BKK közlése szerint a spontán tüntetés miatt a 4-es és a 6-os villamos a Margit híd budai hídfő H és az Oktogon M között nem közlekedik az M1-es és az M2-es metró igénybevételét ajánlják. Az IT-szektor több veszélyt is lát a kata megváltoztatásában. Az új kataszabályok értelmében évi 18 millió forint bevételi értékhatárig lehet ezt az adózást választani az adó mértéke minden kisvállalkozónak havi 50 ezer forint.

A pár száz fős demonstrációt baloldali politikusok vezetik. Kedden spontán tüntetés szerveződött amikor a Margit hídat is több mint 8 órára lezárták a tüntetők szerda 6-tól pedig a parlament előtt. A tiltakozók a Kossuth téren gyülekeztek majd a Margit hídra vonultak és lezárták.

1 day agoAz ATV már fotókat is készített a helyszínen amin látszik hogy nagyjából mennyien lehetnek a Kossuth téren. 1 day agoA kata módosítása ellen kezdődött tüntetést kedden délelőtt. Innen a tüntetők egy csoportja az Erzsébet hídra ment át ahol több sávot elfoglaltak.

A belváros forgalmát így teljesen megbénították. A Margit hidat és egy rövidebb ideig az Erzsébet hidat is elfoglalták a tüntetők a villamosok leálltak az autósok értetlenül dudáltak a sávokat. A taxisok sem örülnek a katajavaslatnak az áfával van bajuk.

1 day agoTüntetés szerveződik az új kata ellen a Parlament elé A Margit hidat már délelőtt teljes egészében blokád alá vonták a tüntetők. 3 hours agoA katatörvény elleni tüntetés második napja. Fontos közlemény a BKK-tól.

Kedden elfogadta a parlament a katatörvényt ami ellehetetleníti a katás vállalkozók munkáját ugyanis szeptembertől csak magánszemélyektől kaphatnak megbízást. 1 day agoTüntetés lesz az új KATA-törvény ellen Parragh László nem hinné hogy felpuhulna a KATA-tervezet További belföldi híreink Új rekord a forint gyengülésében 41 embert már meghallgatott a rendőrség a Jókai utcai házomlás miatt. Lezárták a Margit hidat demonstráció miatt ezért több járat is terelve vagy rövidebb útvonalon jár - közölte a Budapesti Közlekedési Központ BKK kedden a Facebook-oldalán írta meg az MTI.

A tömeg egy része a Kossuth téren maradt egy nagyobb csoport a Nyugati térhez ment és ott leállította a forgalmat. 1 day agoA tüntetés előzménye hogy a kormány 18 millió forintra emeli a kata éves bevételi értékhatárát illetve a törvényjavaslat szerint a továbbiakban a tervek szerint szeptembertől csak azok választhatják majd ezt az adózási formát akik a lakosság részére saját szolgáltatást nyújtó terméket értékesítő. 1 day agoA kata átalakítása ellen ellen tiltakozók kedd délelőtt 10 órára tüntetést szerveztek a parlament elé a Kossuth térre majd a Margit hídhoz vonultak.

Így üzentek az épületen belül dolgozó politikusoknak akik hamarosan elkezdik a törvény vitáját. Azt írták hogy a 4-es és a 6-os villamos a Margit híd budai hídfő és az Oktogon. Tehetetlenségemben üvöltök itt Videó.

Január 1-től euróval fizetnek a horvátok. A televízió élő adásában különböző rigmusokat kiabáltak a tüntetők például azt hogy ne szavazd meg. A 9-es autóbusz terelve az Árpád hídon közlekedik nem érinti a Flórián tér és a Nyugati pályaudvar M közötti megállókat.

1 day agoA kata tervezett változásai rengeteg kisvállalkozó életét nehezíthetik meg a jövőben. Így változna a kata. A rendőrök kiszorították a tömeget a Margit hídról Véget ért a blokád videó és fotók Feltüzelte a katatörvény az embereket utcára vonultak.

1 day agoA kata módosítása ellen tüntetők délelőtt a Kossuth téren gyülekeztek majd a Margit hídra vonultak és ott azóta is akadályozzák a forgalmat. Tüntetés szervez estére a Momentum. 1 day agoEddig közel 14 ezer ember jelezte hogy érdekli az esemény.


Pin En Food Inspirations


14555787 664a10f88ad20af528aa8488e25b18ce Wm Gif 727 727 Fictional Characters Character


Benedek Tibor Ez Igazi Magyaros Vizilabda Volt Water Polo Sport Icon Coat


Pin On Teszta


Milanoi Sertesborda Rengeteg Sajttal Osszesutve Street Kitchen Food And Drink Macaroni And Cheese Food


Pin On Receptek Foetelek


King Matthias Of Hungary B 1443 Also Known As Matthias Corvinus Hungary History Hungary History


Hrozova Erzsebet 1956 Os Hosok Movie Posters Poster Art


Dan Millman Idezet The Girl Effect Dan Millman Servant Leadership


Egy Orszag Pontosabban Egy Orszag Jobb Erzesu Resze Haborog A Vak Weszely Erno Mind A Kormany Mind A Kezivezerelt Nyugdijas Kommando Altali Megalazasan Te


Tolcsvay Laszlo Nemzeti Dal Youtube Kard Ale Youtube


Pin By Blasko Borbala On Benedek Tibor Water Polo Mr Sports


Pin By Kitti Andrea Lovas On Vicces In 2022 Funny Memes Humor Funny


Anthony Capella Idezet Kave Anthony Quotes Coffee


Im Herbst 1956 Fluchteten Rund 180 000 Ungarn Wien Vienna 1956 Autumn 180 000 Refugees From Hungary Budapest Refugee Refugee Crisis


Pin On Tesztas Etel


A Torcsvari Kastely Travel To Transylvania Travel Transylvania Castle


Pin By Adrienn On Vicces Jokes Humor Try Not To Laugh


Egy Kis Humor Place Card Holders Humor Funny Pictures

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel